Adopteer hier je wijnstokken bij Wijnboerderij Quinta do Poço Calvo

Lijkt het je leuk om een jaar betrokken te zijn bij onze wijnboerderij in Portugal? Zoek je een origineel cadeau? Of wil je zeker zijn van een aantal flessen van onze wijn? Adopteer dan wijnstokken bij ons!

Bij Quinta do Poço Calvo adopteer je wijnstokken van de Alicante Bouschet. Een speciale druif die het bijzonder goed doet in de Alentejo! Wat is er dan zo speciaal aan deze druif? De Alicante Bouschet is een blauwe druif met rood vruchtvlees en rood sap, een Teinturier (de meeste blauwe druiven hebben doorzichtig vruchtvlees en sap). Deze druif heeft een dikke schil waardoor hij veel hitte nodig heeft om tot rijping te komen. Hitte hebben we genoeg in de Alentejo. De Alicante Bouschet zorgt voor veel kleur, fruit en tannines in de wijn! 

Jaargang 2024 staat nu open voor adoptie!
Adopteer nu je wijnstokken, krijg direct je eerste wijn en eind 2024 sluiten we het jaar af met wijn van je 'eigen' wijnstokken!

Bezig met laden...
Adopteer één wijnstok - jaargang 2024

Adopteer één wijnstok - jaargang 2024

Origineel cadeau nodig? Met dit pakket geef je iemand de ervaring om een jaar lang van dichtbij te zien wat er allemaal gebeurt om mooie wijn te maken!

59,50

Adopteer twee wijnstokken - jaargang 2024

Adopteer twee wijnstokken - jaargang 2024

Adopteer twee Alicante Bouschet wijnstokken in Portugal. Zo word je op een eenvoudige manier ‘mede-eigenaar’ van een stukje wijngaard in Portugal.

74,50

Adopteer drie wijnstokken - jaargang 2024

Adopteer drie wijnstokken - jaargang 2024

Altijd al wijnboer willen worden? Met dit pakket adopteer je drie wijnstokken in Portugal!

99,50

Adopteer vier wijnstokken - jaargang 2024

Adopteer vier wijnstokken - jaargang 2024

Zoek je een speciaal cadeau of wil je zelf betrokken zijn bij Wijnboerderij Quinta do Poço Calvo? Adopteer dan vier wijnstokken van de Alicante Bouschet en ben verzekerd van...

194,50

Wanneer je dit cadeau wilt geven of overleg wilt over een andere manier van wijnstokken adopteren. Bel of mail mij even. Er is heel veel mogelijk!

Disclaimer
Om verwarring te voorkomen een korte uitleg over het adopteren van wijnstokken. Wanneer je wijnstokken adopteert dan betrekken we je via journaals bij de ontwikkelingen op de wijnboerderij. Deze ontvang je per mail. Je adopteert in een jaargang één of meerdere wijnstokken bij Wijnboerderij Quinta do Poço Calvo. In werkelijkheid blijven wij eigenaar van de wijngaard en de wijnstokken. Bij inschrijving en aan het einde van de jaargang ontvang je de flessen wijn die bij het pakket horen. Wij leveren wijn die op dat moment voorradig is. De flessen wijn die je krijgt zijn niet precies van de wijnstok die je huurt en/of het jaargang waarin je een wijnstok adopteert.....nadat de wijn in een vat heeft gezeten van een paar duizend liter kunnen we onmogelijk de juiste wijn bij de juiste wijnstok terugvinden. De wijn heeft tijd nodig om te rijpen en wordt nooit in het jaar van de oogst gebotteld. We garanderen dat alle wijn van onze eigen wijngaard afkomstig is. Wij zorgen ervoor dat er voor de adopteerders altijd wijn op voorraad is. Dat doen we alleen voor de adopteerders, dit gaat voor de losse verkoop. Wanneer we een bepaald merk niet hebben vervangen we het voor een gelijkwaardig alternatief van onze eigen wijnboerderij. Wij vinden het erg leuk wanneer je langskomt, we ontvangen je graag. Wij zijn er alleen niet altijd, kijk dus even op de 'op bezoek' pagina wanneer we er zijn. Bezoek is altijd op afspraak en de reis zit niet bij de prijs inbegrepen. 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.