Huur hier je wijnstokken bij Wijnboerderij De Quinta!

Lijkt het je leuk om een jaar betrokken te zijn bij onze wijnboerderij in Portugal? Zoek je een origineel cadeau? Of wil je zeker zijn van een aantal flessen van onze wijn? Huur dan wijnstokken bij ons!

Bezig met laden...
Van elke wijnstok één!

Van elke wijnstok één!

Origineel cadeau nodig? Met dit pakket geef je iemand de ervaring om een jaar lang van dichtbij te zien wat er allemaal gebeurt om mooie wijn te maken!

59,50

Zes wijnstokken van de Touriga Nacional druif

Zes wijnstokken van de Touriga Nacional druif

Huren van een stukje wijngaard in Portugal. Zo word je op een eenvoudige manier ‘mede-eigenaar’ van een stukje wijngaard in Portugal.

74,50

Zes wijnstokken van de Cabernet Sauvignon

Zes wijnstokken van de Cabernet Sauvignon

Altijd al wijnboer willen worden? Met dit pakket kun je je 'mede-eigenaar' van de wijngaard in Portugal noemen!

94,50

Zes wijnstokken van de Syrah

Zes wijnstokken van de Syrah

Huur wijnstokken van de Syrah en je bent verzekerd van vier flessen bij intekening en vier flessen aan het einde van je huurjaar!

134,50

Van elke wijnstok drie!

Van elke wijnstok drie!

Zoek je een speciaal cadeau of wil je zelf betrokken zijn bij Wijnboerderij De Quinta? Huur dan van elk ras drie wijnstokken en ben verzekerd van vijftien flessen wijn van...

194,50

Wanneer je dit cadeau wilt geven of overleg over een andere manier van wijnstokken huren. Bel of mail mij even. Er is heel veel mogelijk!

Disclaimer
Om verwarring te voorkomen een korte uitleg over het huren van wijnstokken. Wanneer je wijnstokken huurt dan betrekken we je via journaals bij de ontwikkelingen op de wijnboerderij. Deze ontvang je per mail, we versturen we ze ook wel eens per post vanuit Portugal. We noemen je een jaar 'mede-eigenaar', zo ervaren wij dit ook, we betrekken mensen graag bij  Wijnboerderij de Quinta. In werkelijkheid blijven wij eigenaar van de wijngaard. De flessen wijn die je krijgt zijn ook niet precies van de wijnstok die je huurt.....nadat de wijn in een vat heeft gezeten van een paar duizend liter kunnen we onmogelijk de juiste wijn bij de juiste wijnstok terugvinden... Wel garanderen wij dat alle wijn van onze eigen wijngaard afkomstig is. Wij zorgen ervoor dat er voor de huurders altijd wijn op voorraad is. Dat doen we alleen voor de huurders, dit gaat voor de losse verkoop. Wanneer we een bepaald merk niet hebben vervangen we het voor een gelijkwaardig alternatief van onze eigen wijnboerderij. Wij vinden het erg leuk wanneer je langskomt, we ontvangen je graag. Wij zijn er alleen niet altijd, kijk dus even op de 'op bezoek' pagina wanneer we er zijn. Bezoek is altijd op afspraak en de reis zit niet bij de prijs inbegrepen. 


Facturen zijn vrijgesteld van BTW op basis van de  Kleine Ondernemers Regeling. Bedrijven kunnen geen BTW terugvragen.

Wil je als bedrijf wijn kopen of wijnstokken huren neem dan contact met ons op. 
  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies